State of the Brontos

User avatar
TA
Posts: 1516
Joined: Mon Jan 20, 2014 8:58 pm

Re: State of the Brontos

Postby TA » Tue Apr 25, 2017 2:42 pm

Mothra wrote:If you've got one with audio, and a general gist of what I can change in the script, I can give it a shot:

Code: Select all

<p>
<center>
<video controls="" autoplay="true" loop="true" style="max-width:1000px;">
   <source src="{URL}" type="video/webm">
</video>
</center>
</p>


Fiddled with a test doc. Changing it to autoplay="false" keeps it autoplaying. Removing the autoplay="true" part entirely stops the autoplay, and gives you a big play button on it so you know it's a video/animation.

https://my.mixtape.moe/jhjcxn.webm is a clip from Parks & Rec. I won't embed it because it'll start playing, but there's a testbed for you.

As far as adding optional parameters, I am at a loss. Everything I can find says you'd just need to define multiple bbcodes. I don't know how quote and quote= work, quote= might just be its own defined bbcode. So maybe there would need to be two commands, one for autoplay and one for not, so that videos that are like videos can be handled appropriately, but webms and mp4s that are just replacing animated gifs don't need to be individually clicked on.
のほも is such a good word?? the concept is kind of hard to fully get across in translation, but basically it means a feeling of pure, deep, platonic affection, and i think thats beautiful

User avatar
Thad
Posts: 5509
Joined: Tue Jan 21, 2014 10:05 am
Location: 1611 Uranus Avenue
Contact:

Re: State of the Brontos

Postby Thad » Wed Apr 26, 2017 10:08 pm

Yeah, property="false" isn't a thing in HTML. Here's the explanation as best I understand it:

You've got attributes, and you've got properties. Attributes take a value; properties don't, they're boolean.

Code: Select all

<input type="text" value="foo" disabled />


type and value are attributes; you have to pass them an argument for them to have any meaning. disabled is a property; if it's there, it's true, if it's not there, it's not.

But older versions of HTML don't recognize a property without a value. So, for backward compatibility, you get conventions like this:

Code: Select all

<input type="text" value="foo" disabled="disabled" />


But it doesn't matter what's in the quotes; it doesn't get parsed. The part before the equals sign is the important part; you can put anything in the value. "disabled" or "foo" or "placeholder" or whatever.

disabled="true" is a common convention, but I think it's bad practice, for exactly the reason you've hit: it logically implies that disabled="false" would do the opposite. It doesn't. disabled="false" is exactly the same as disabled="true", disabled="yup", disabled="parking", or whatever you put in those quotes.

Same deal with autoplay, loop, allowfullscreen, or any other HTML property that's got a boolean value.

Confusingly enough, it doesn't work that way in some preprocessors. Earlier today I hit this exact problem because I was converting from a JSP-style

Code: Select all

<html:option value="something" disabled="${ conditional }" />text</html:option>

I changed it to

Code: Select all

<option name="something" disabled="${ conditional }">text</html:option>

momentarily forgetting that disabled="false" doesn't work in vanilla HTML. Took me a few minutes to figure out what had happened.

User avatar
Mothra
Woah Dangsaurus
Posts: 3122
Joined: Mon Jan 20, 2014 7:12 pm
Location: Boston, MA
Contact:

Re: State of the Brontos

Postby Mothra » Wed Apr 26, 2017 10:56 pm

My brain is way too fried from work to put anything together myself, but yeah, give me some code and I'll add it to the post options so we can test it out.

User avatar
Joxam
Imperisaurus Rex
Posts: 727
Joined: Mon Jan 20, 2014 11:23 pm

Re: State of the Brontos

Postby Joxam » Thu Apr 27, 2017 12:34 am

Just FYI this shit complete stops any media you have playing on an andriod device (podcasts, music) every single time you go to a page with a webm on it and god damn it if I havent had to restart my podcast a half a dozen times in the last 2 minutes for no good reason.
Image

User avatar
Mongrel
Posts: 8561
Joined: Mon Jan 20, 2014 6:28 pm
Location: Canadumb

Re: State of the Brontos

Postby Mongrel » Thu Apr 27, 2017 12:36 am

Huh.

Prob going to avoid posting webms until that's sorted then.
Image

User avatar
TA
Posts: 1516
Joined: Mon Jan 20, 2014 8:58 pm

Re: State of the Brontos

Postby TA » Thu Apr 27, 2017 1:29 am

Suppose that's good reason to just kill autoplay straight off and forget about an option for autoplay.
のほも is such a good word?? the concept is kind of hard to fully get across in translation, but basically it means a feeling of pure, deep, platonic affection, and i think thats beautiful

User avatar
Mongrel
Posts: 8561
Joined: Mon Jan 20, 2014 6:28 pm
Location: Canadumb

Re: State of the Brontos

Postby Mongrel » Thu Apr 27, 2017 1:38 am

Oh that ought to work.

Yeah, other sites I've seen with htmlvid embeds usually have them as click-to-play.
Image

User avatar
Mothra
Woah Dangsaurus
Posts: 3122
Joined: Mon Jan 20, 2014 7:12 pm
Location: Boston, MA
Contact:

Re: State of the Brontos

Postby Mothra » Mon May 08, 2017 7:37 pm

The boards mysteriously had a weird "download the entire page" bug for like two hours today but after a cache clear it fixed itself

User avatar
Thad
Posts: 5509
Joined: Tue Jan 21, 2014 10:05 am
Location: 1611 Uranus Avenue
Contact:

Re: State of the Brontos

Postby Thad » Tue May 09, 2017 4:22 pm

I just had an error trying to log in; it said my IP was connected to malicious activity. I'm using a VPN with a shared IP pool.

Cycling my IP (turning the VPN off and on again) fixed it, but I'll let you know if it happens again.

User avatar
Mongrel
Posts: 8561
Joined: Mon Jan 20, 2014 6:28 pm
Location: Canadumb

Re: State of the Brontos

Postby Mongrel » Thu May 11, 2017 1:45 pm

Mothra wrote:The boards mysteriously had a weird "download the entire page" bug for like two hours today but after a cache clear it fixed itself

I'm getting this in Firefox right now.

But not in Chrome?!

Works for Buge on Chrome as well.
Image

User avatar
Grath
Posts: 1393
Joined: Mon Jan 20, 2014 7:34 pm

Re: State of the Brontos

Postby Grath » Thu May 11, 2017 2:10 pm

Happened for me in Chrome for a bit, fixed now.

User avatar
Mothra
Woah Dangsaurus
Posts: 3122
Joined: Mon Jan 20, 2014 7:12 pm
Location: Boston, MA
Contact:

Re: State of the Brontos

Postby Mothra » Thu May 11, 2017 3:29 pm

Mongrel wrote:
Mothra wrote:The boards mysteriously had a weird "download the entire page" bug for like two hours today but after a cache clear it fixed itself

I'm getting this in Firefox right now.

But not in Chrome?!

Works for Buge on Chrome as well.

Hm, I was on Firefox when it happened too.

Did you try the cache clear?

User avatar
Mongrel
Posts: 8561
Joined: Mon Jan 20, 2014 6:28 pm
Location: Canadumb

Re: State of the Brontos

Postby Mongrel » Thu May 11, 2017 3:29 pm

It started working again before I thought to.
Image

User avatar
Mothra
Woah Dangsaurus
Posts: 3122
Joined: Mon Jan 20, 2014 7:12 pm
Location: Boston, MA
Contact:

Re: State of the Brontos

Postby Mothra » Thu May 11, 2017 4:52 pm

Huh. Okay this just happened to me again. Clearing cache did nothing.

This time it downloaded a file called "download". File type: File.

Hm.

User avatar
Mongrel
Posts: 8561
Joined: Mon Jan 20, 2014 6:28 pm
Location: Canadumb

Re: State of the Brontos

Postby Mongrel » Thu May 11, 2017 5:02 pm

Yeah, I get that prompt, asking if I want to download index.php
Image

User avatar
Mongrel
Posts: 8561
Joined: Mon Jan 20, 2014 6:28 pm
Location: Canadumb

Re: State of the Brontos

Postby Mongrel » Sun Sep 10, 2017 6:12 pm

I have no idea who this is, but I like them already.

Image
Image

User avatar
Büge
Posts: 2464
Joined: Mon Jan 20, 2014 6:56 pm

Re: State of the Brontos

Postby Büge » Sun Sep 10, 2017 6:28 pm

Please don't be a spambot
Please don't be a spambot
Please don't be a spambot
Please don't be a spambot
Please don't be a spambot

User avatar
Mothra
Woah Dangsaurus
Posts: 3122
Joined: Mon Jan 20, 2014 7:12 pm
Location: Boston, MA
Contact:

Re: State of the Brontos

Postby Mothra » Sun Sep 10, 2017 8:37 pm

Büge wrote:Please don't be a spambot
Please don't be a spambot
Please don't be a spambot
Please don't be a spambot
Please don't be a spambot

I checked, and MogarTheUnkillable is real.

They're as real as it gets.

User avatar
Brentai
Woah Dangsaurus
Posts: 2056
Joined: Mon Jan 20, 2014 2:40 pm

Re: State of the Brontos

Postby Brentai » Mon Sep 11, 2017 12:37 am

You checked that it's not a spambot or that it's unkillable?

User avatar
Mothra
Woah Dangsaurus
Posts: 3122
Joined: Mon Jan 20, 2014 7:12 pm
Location: Boston, MA
Contact:

Re: State of the Brontos

Postby Mothra » Mon Sep 11, 2017 7:24 am

Wh- I checked that they're not a spambot!

It's called TRUST Brentai. I TRUST that this guy is cursed to walk this life endlessly and unceasingly until the sun burns out and the planet collapes in on itself and all that remains is to float listlessly through the infinite nothing, screaming, never allowed to fucking die.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest