Page 2 of 2

Re: That Lag Doe

Posted: Tue Dec 01, 2015 6:45 pm
by Esperath
load times have been particularly bad today, but switching to prosilver makes a pretty dramatic difference

Re: That Lag Doe

Posted: Tue Dec 01, 2015 6:46 pm
by Esperath
particularly bad load times today, switching to prosilver helped dramatically, but post submission times are still super long

Re: That Lag Doe

Posted: Tue Dec 01, 2015 7:20 pm
by beatbandito
Esperath wrote:Loading times are really just too variable for me to make a good comparison across themes, sorry.

This.

Whenever I feel confident enough to make a post about my experience things change, either for the better or worse.

Re: That Lag Doe

Posted: Thu Dec 03, 2015 12:55 am
by Rico
Just had a neat little lag bug:
Made a post, got kicked to the "You may wish to review... new reply" screen. Didn't care so I clicked Submit without checking.
Turns out it had posted my post and then somehow kicked me to the review screen for my own post, so I double-posted.

Re: That Lag Doe

Posted: Thu Dec 03, 2015 1:53 am
by nosimpleway
That happened to me on my LP, yeah.

Re: That Lag Doe

Posted: Tue Dec 15, 2015 6:44 pm
by Mongrel
Has it been really bad for anyone else the past two days? I'm getting full-minute load times on all pages, and posting takes 2-3 minutes to go through, sometimes timing out before showing the confirmation (posts do go through, it just takes forever).

Re: That Lag Doe

Posted: Wed Dec 16, 2015 11:35 am
by Mothra
Yeah, hasn't been great recently.

Nothing we can really do about it, though. It's just how it is.